Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, унизи ген.

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, унизи ген.
Коментари Харесай

Киро Скалата за Мутафчийски: Този с пагоните не сме го виждали никога, сега се появи отнякъде и почна да казва как ще умрат хората

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, унизи ген. Венцислав Мутафчийски в „ Крум Савов Live ” по Телевизия 7/8. Докато обсъждаше митингите и политически процеси, шоуменът захапа грубо генерала.

„ Единственият политик, който признавам, който има идеология, която е основана по десетте божи заповеди и християнството, е Волен Сидеров. Но той бе погубен от американците и всички типове сътрудници, дискредитириха го и го унищожиха, и той в този момент се бори, колкото да, колкото да. Каза на оня гологлавия, че е гола вода, и кой си ти, бе, че Господ е по-велик от тебе. Вкараха го и му взеха 100 бона гаранция ”, сподели Киро Скалата.

Запитан от Крум Савов кой е този гологлавият, Скалата посочи: „ Онзи с пагоните, дето плаши хората, че ще мрат по малкия екран. Един има, дето плаши, че всички ще умрат. Този не сме го виждали през живота в никакъв случай, в този момент се появи отнякъде и почна да споделя по какъв начин ще умрат хората. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР